Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Γιάννης Βαρουφάκης. Ο άνθρωπος που θα μας "σπρώξει" την νεοταξική κάρτα πολίτη

Απ΄ ότι φαίνεται ήρθε η ώρα του ανθρώπου που θα κάνει πράξη αυτό που προσπαθεί με την μέθοδο της σαλαμοποίησης τόσα χρόνια, η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Πρώτα εμφανίστηκε από το πουθενά ως από μηχανής θεός ο οποίος θα μας σώσει από όλα τα οικονομικά μας προβλήματα, ως κατέχων τις λύσεις για όλα. Για παράδειγμα πως θα σταματήσουν να πεινάνε οι φτωχές οικογένειες; Λύση: Θα τις χορτάσουμε με ...ηλεκτρονική κάρτα.
Σύμφωνα με σημερινή δημοσίευση του Athens Macedonian News Agency « ....ο υπουργός
Οικονομικών, αποκάλυψε ότι το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει θα είναι για την ανθρωπιστική κρίση. Προανήγγειλε τη δημιουργία μιας κάρτας πολίτη για τις συναλλαγές με το Δημόσιο και είπε πως θα χρησιμοποιείται και στα σούπερ μάρκετ, από οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας με πίστωση ενός ποσού ανά εβδομάδα από το Δημόσιο».
Φυσικά κατά την λογική του δεν είναι λύση απλά να πιστώνεται ένα συγκεκριμένο ποσό στις συγκεκριμένες οικογένειες, αλλά χρειάζεται να γίνει οπωσδήποτε με κάρτα, όπως άλλωστε υποσχέθηκε και στον γερμανό, μέγα φιλέλληνα Σόϊμπλε, για την υποτιθέμενη καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
 Το όνομα αυτού του ανθρώπου είναι "Γιάνννης Βαρουφάκης"  Έχουμε κάθε δικαίωμα να βάλουμε τρία "ν" γράφοντας το Γιάννης, ως εξισορρόπηση στο "Γιάνης" με ένα "ν" που αρέσκεται να το γράφει ο ίδιος.  Προφανώς έλυσε με αυτόν το βαρουφάκειο τρόπο και αυτό το ορθογραφικό πρόβλημα με την μέθοδο της αφαιρετικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου