Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Εικόνες της βιβλικής καταστροφής σε βιβλικούς τόπους. Η ISIS καίει Βίβλους, αντικαθιστά Σταυρούς με την σημαία της, σπάει Εικόνες με βαριοπούλες, ξηλώνει καμπάνες...

Nέες εικόνες δημοσιεύθηκαν χθες που εμφανίζουν τρομοκράτες ισλαμιστές της ISIS να αφαιρούν σταυρούς από εκκλησίες να καταστρέφουν τάφους να χτυπούν με βαριοπούλες εικόνες να τοποθετούν τη σημαία της ISIS στον τρούλο Εκκλησίας στο Ιράκ.

Οι τελευταίες αυτές φωτογραφίες απεικονίζουν τους ισλαμιστές να βανδαλίζουν Εκκλησίες στη Νινευή αρχαία πρωτεύουσα των ασσυρίων.  Oι περισσότερες φωτογραφίες προέρχονται από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου  (Mar Gorgis) των χαλδαίων που χρονολογείται από τον 10 ο αι. που είναι μια από τις μεγαλύτερες εκκλησίες στην περιοχή της Μοσούλης.  Έκαψαν βίβλους. Ξήλωσαν καμπάνες.

Τα μέλη της ISIS κατεδαφίζουν  αγάλματα της Παναγίας και τα σπάνε.
Είναι τέτοιο το μίσος τους κατά του συμβόλου του σταυρού που το αφαιρούν με μανία από σιδερένιες εξώπορτες, το σπάνε σε τάφους το κατεδαφίζουν από τρούλους.
Οι εικόνες της ιεροσυλίας και της καταστροφής προέρχονται από το Middle East Media Research Institute (MEMRI) και παρουσιάζουν τις τελευταίες προσπάθειες του Ισλαμικού Κράτους να καθαρίσουν το χαλιφάτο από την χριστιανική πολιτιστική κληρονομιά και κάθε ιστορική αναφορά.Η ISIS θεωρεί ότι οι αρχαιότητες και η αναπαραστατική τέχνη είναι ειδωλολατρεία και καταπατά την φονταμενταλιστική ερμηνεία του ισλαμικού νόμου.Ο Διευθυντής του Directeur MEMRI Steven Stalinsky δήλωσε: «Αυτοί δεν εφαρμόζουν  τίποτε άλλο παρά την ιδεολογία τους και ξεφορτώνονται εκκλησίες και μειονότητες. Αυτό είναι το Ισλαμικό Κράτος και δεν περισσεύει θέση για κανένανα άλλον. »
«Εδώ και κάποιο καιρό επιδίδονται σε συστηματική εκστρατεία για να απαλλαγούν από τα απομεινάρια του χριστιανισμού. «(Dailymail 16/3/15 και ασσυριακά μέσα)






















Πηγή ενημέρωσης  dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου