Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

21ος Αιώνας. Οι ΗΠΑ & η ΕΕ δημιούργησαν το κτηνώδες ολοκαύτωμα σε Συρία & Ιράκ. Σταυρώσεις, αποκεφαλισμοί, βιασμοί, εξανδραποδισμοί, αφανισμοί ολόκληρων μη μουσουλμανικών πληθυσμών

Η καταγραφή των εγκλημάτων πολέμου και κατά της ανθρωπότητας που διαπράτει το Ισλαμικό Κράτος σε Συρία και Ιράκ είναι σκηνές από το ολοκαύτωμα του 21 ου αι.
Το Ισλαμικό Κράτος έχει αναρτήσει άλλη μια δημόσια εκτέλεση από τη περιφέρεια της Homs. Πιθανότατα προέρχεται από την πόλη Shaar που κατέκτησαν οι τζιχαντιστές. Ίσως πρόκειται για εργαζόμενο στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου της περιοχής που πρόσφατα το Ισλαμικό Κράτος κατέκτησε και προέβη σε μαζικές εκτελέσεις.
Μια ακόμη φωτογραφία από την περιοχή Al Mayadeen στην Deir Ezzor όιπου πριν από λίγες ημέρες οι τζιχαντιστές σταύρωσαν σε πλατεία πολίτες.

 Ο απολογισμός από την μαρτυρική πόλη Sinjar είναι αδιανόητα οδυνηρός. Τουλάχιστον 3.000 yézidis σφαγιάσθηκαν 5.000 άλλοι απήχθησαν και 300 παιδιά και ηλικιωμένοι πέθαναν από τις κακουχίες στα βουνά. Υπό την απειλή της εθνοκάθαρσης 300.000 μέλη της κουρδόφωνης μειονότητας κατέφυγαν στα βουνά της Sinjar για να σωθούν. (actukurde )
Αυτή τη θηριωδία την χρεώνεται ως συναυτουργός ο FSA υποκινητής και πρωταίτιος της πολιτικής αποσταθεροποίησης της Συρίας και κατ΄επέκταση του Ιράκ και οι δυτικοί πρόστατες του. Ο κηδεμονευόμενος από τις ολιγαρχίες του Κόλπου

Περισσότερες φωτογραφίες (σκληρές) θα βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου